Stressforum Kolding

adminEmner

Stressforum Kolding – skal vi lave ét ?

En kunde er ramt af stress, der har sat sig som depression, og personen savner et stressforum hvor han kan møde andre ligesindede, der kæmper med de samme issues. Jeg har derfor på opfordring for ham og et par mere, valgt at skrive dette indlæg i håb om at vi kan få væltet det tabu, der omkrendser stress og depressionsramte personer i Danmark.

Læs mere om hvad stress er her.

stressforum Kolding

Er du ramt af stress eller depression?

Er du ramt af stress eller depression? Mangler du et sted at få afløb for dine tanker og lære af de gode erfaringer andre gør sig omkring depression og stress, så opfordrer jeg dig / jer til at skrive til os HER, så vil vi se med tiden hvor mange der ønsker at deltage i sådan et initiativ. Vi skal som minimum gerne lande på 10 stks. Jeg har adgang til et lokale hvor vi diskret kan afholde møderne og tale om alt det vi har på hjertet.

Stress og depression, kan bekæmpes, det handler om at ændre sine tankemønstre og adfærd. Lav om på dine vaner og opsøg nye mål her i livet. Et sådan forum, vil kunne åbne op for alle de tanker vi går med. Jeg håber i vil være med til at forbedre stress og depression niveauet for alle andre og bidrage positivt til vi alle kommer ud af problemerne.

Ensomhed er heller ikke vejen frem, så læs mere her.