Coaching kan gøre en forskel

adminTerapi

Coaching kan gøre en forskel
  • Hvor vil du egentlig gerne hen?
  • HVad ønsker du dig af livet?
  • Hvordan får du mest muligt ud af situationen?

Coaching handler om at se muligheder og at finde ud af at træffe svære valg. Hvad er vigtigt for dig og hvilken betydning vil det få for dig og dine relationer? Det kan også være vigtigt at få øje på, hvilke ”spøgelser” du har fået produceret. ”Spøgelser” som måske står i vejen for, at du tør tro på at du reelt har valgmuligheder. Disse ”spøgelser” vil vi sammen sende ad Bloksbjerg til, hvor de hører hjemme.

Du kan komme i en situation, hvor det kan være svært at gennemskue konsekvenserne af de muligheder, der er i den situation du står i. Formentlig er der flere muligheder end du lige nu kan se. Det vil nok for mange handle om valg i forhold til arbejdssituationen, men kan også handler om at håndtere situationer som sygdom, død, måske endda noget så positivt som en graviditet eller fødsel eller det kan handle om, at du er indkaldt til et svært møde.

I disse tider er der megen omstrukturering på arbejdspladserne, uanset om man er ansat i det private eller det offentlige. Somme tider kan det være svært at gennemskue sin egen situation og se sine egne muligheder. Jeg vil coache dig gennem denne proces, så du får mest muligt ud af din situation.