Stresser du over dit udseende?

adminTerapi

Der findes rigtig mange kvinder, der stresser rigtig meget på grund af deres udseende. Både fordi de skal nå at lægge makeup før de skal ud af døren, fordi der er krise hvis andre er iført det samme tøj, og fordi de gerne vil have tid til at træne, så de kan komme til at tabe sig. Og samtidig skal de også være mødre og hustruer. 

Psykisk hårdt at være kvinde

Det kan faktisk være temmelig hårdt at være kvinde, og der stilles mange krav til dem. Hvis de ikke lige har nået at lægge den sædvanlige makeup, møder de konstant spørgsmål om hvorvidt de er syge eller om de er trætte. Samtidig skal de huske at hente børnene, handle ind, lave mad, vaske op og rydde op, før hun endelig kan smide benene op for aftenen – og så skal børnene jo også smides i seng, og madpakkerne skal smøres. Hvornår skulle man have tid til sig selv?

Stress ikke over udseendet

En af måderne til at lette på stressen, er at fjerne de ting, der gør at man stresser. Hvis du for eksempel gerne vil tabe dig, men ikke kan finde tiden til det, kan du overveje at få en fedtsugning – du arbejder jo hele tiden, så mon ikke du kan finde pengene til det  . Hvis det derimod er håret du stresser over, og du simpelthen ikke kan få det til at sidde, kan det være at du skal få en mere praktisk frisure – altså én der er nemmere at sætte i farten. Det kan også være at du skal have en mere simpel makeup-rutine eller stå 10-15 minutter tidligere op om morgenen, så du har lidt tid til dig selv, før du skal igang igen.