Uforudsete udgifter kan give stress

adminTerapi

Du kender det uden tvivl. Uforudsete udgifter opstår når du mindst venter dem. De kommer i mange former, men har alle det tilfælles, at de er mere eller mindre akutte. Og hvad gør man så, når budgettet ikke rækker? Normalt ville du træffe en beslutning i panik – enten at overtrække din konto eller skrabe hurtige penge sammen andetstedsfra. Men vidste du er at der er et alternativ? Et kviklån kan faktisk også hjælpe dig af med dine skrupler.

Tag det roligt

Er din cykel punkteret? Har du fået en bøde? Blev tandlægeregningen dyrere end forventet? Det værste du kan gøre er at gå i panik. Dette kommer der ikke noget godt ud af. Det eneste det gør er at stresse dig mere end du er i forvejen. Og at lade stress over økonomi lægge sig oveni stress fra arbejde eller studie er ikke sundt for dig.

Et kviklån kan i uforudsete situationer være en oplagt mulighed for at få den ekstra omkostning ud af verden og dernæst planlægge dit budget efter den i ro og mag. Med andre ord, skal du tænke omvendt af hvad du plejer. Du behøver altså ikke gå frem og tilbage til arbejde i længere tid eller udskyde en bøde, som kun blivere dyrere med tiden.

Ved at optage kviklån udsætter du omkostningen til næste måned. Her er udsætter et vigtigt nøgleord, idet du ikke fjerner omkostningen ved at optage lån. Alle lån er gæld, hvad end de er optaget over nettet eller i banken. Du må derfor ikke negligere vigtigheden af, at pengene skal betales tilbage på et senere tidspunkt.

Lån op til 4.000 kr. gratis

Har du ikke tidligere optaget lån, har du en enestående mulighed for at låne uden renter og gebyrer. Det bedste af det hele er, at du kan låne op til 4.000 kr.! Du kan altså komme rigtig langt for dette lånebeløb og du har hele 30 dage til at finde pengene i dit budget. Lyder det for godt til at være sandt? Den er skam god nok! Lånio.DK er af de aktører på markedet, der tilbyder første lån gratis.

Har du en fast indkomst, behøver du altså ikke længere gå i panik, når der sidst på måneden melder sig en uanmeldt omkostning. Du kan hurtigt og nemt få den ud af verden og dernæst har du op til 30 dage til at planlægge efter den – helt i dit eget tempo. Skær unødige stressfaktorer i hverdagen fra og bliv et gladere menneske!

Læs også:

https://www.samtaleterapeut.net/02015-11-12 12:03 +00:00
https://www.samtaleterapeut.net/stress02013-08-11 08:00 +01:00
https://www.samtaleterapeut.net/angst12014-06-02 23:19 +01:00
https://www.samtaleterapeut.net/stress/stress-kursus