Giver frygten for butikstyveri dig stress?

adminTerapi

Som butiksejer er det naturligt, at du går med en frygt for, at din butik bliver udsat for tyveri. Foruden svind, vil det ligeledes påvirke dine ansatte samt din butiks omdømme. Det er derfor vigtigt på flere parametre, at du har en optimal butikssikring. Har du allerede sikret din butik mod tyveri, kan trådløse alarmer fungere som et godt supplement til denne.

Butikstyveri bliver nedprioriteret

Der er i år skrevet flere artikler om, at politiet ikke kommer ved butikstyveri. Begrundelsen er, at der er vigtigere sager at tage sig af. Det lader således til, at butikstyveri bliver nedprioriteret i mange af landets politikredse. Det er derfor afgørende, at du har den bedst mulige butikssikring, så du ikke kommer ud i en situation, hvor du har brug for politiet.

Du har måske den helt basale sikring af din butik i orden. Realiteten er bare, at tyvene bliver mere og mere avancerede, hvorfor den basale løsning ikke længere – nødvendigvis – udgør optimal sikkerhed for din butik. Problematikken omkring, at politiet ikke rykker ud ved butikstyveri omfatter ikke nødvendigvis din butik, men hvad har du at miste ved at sikre den? Intet.

Tværtimod kan der hurtigt opstå rygter om, at din butik ikke er sikret mod tyveri, hvilket både skræmmer kunder væk og motiverer tyvene til at vælge netop din butik. To særdeles væsentlige konsekvenser at have in mente i dine overvejelser om butikkens sikkerhed.

Komplet butikssikring

Et af de nyere skud på stammen er trådløse alarmer. Som navnet indikerer er det alarmer uden ledning, som derved er sværere for tyven at slå fra. De er bedst kendt fra private hjem, men er også særdeles velegnet til anvendelse i butik. Alarmerne styres via et kontrolpanel, som du kan placere hvor som helst du ønsker. Her er det vigtigt, at du tænker i alternative steder, da tyven vil gå efter det mest oplagte sted og derved have mulighed for at slå alarmen fra før du når at reagere på alarmeringen.

Alpha Security holder sig løbende opdateret med tendenser i markedet, hvorfor de altid tilbyder de nyeste skud på stammen inden for sikring af din butik. Du kan derfor trygt stole på, at du får den ultimative butikssikring, når du vælger Alpha Security. Uanset om du driver en lille eller stor butik, ønsker komplet eller supplerende sikkerhedsløsning opfylder Alpha Security det behov du måtte have.

Det gælder for mange af livets aspekter, at det er bedre at forebygge end at udbedre skaden – dette gælder imidlertid også butikssikring. Lad ikke din frygt for butikstyveri stresse dig i hverdagen. Find ind til roen med en komplet sikring af din butik!