parterapi

adminTerapi

TART REJSEN MOD DIN STRESSFRI FAMILIE

Som noget nyt udbyder vi parterapi

Som noget nyt udbyder vi parterapi ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang. Mentalisering er noget af det mest grundlæggende og essentielle i menneskelige relationer. I parforholdet i særdeleshed er mentalisering af afgørende betydning for opretholdelse af følelsesmæssig balance og forbindelse. Ofte oplever par vanskeligheder og konflikter fordi, de ikke forstår hinanden. Parterapi ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang giver anledning til forståelse for henholdsvis sig selv og hinanden ved at have mentalisering som sit primære fokus.Som noget nyt udbyder vi parterapi

gruppeterapi

DK psykologerne udbyder gruppeterapi, som er oplagt for at lære at begå sig bedre i sociale sammehænge. Vi har både grupper for sindslidende og for mennesker, der blot ønsker at opøve deres relationelle kompetencer. Gruppeterapi vil typisk foregå en gang om ugen af halvanden times varighed.

Mentaliseringsbaseret terapi til familier er en korttidsterapi, som forløber over mellem 6-10 samtaler. Læs mere om mentaliseringsbaseret terapi til familier her: Mentaliseringsbaseret terapi til familier.

I tilfælde af, du overvejer, om terapi

I tilfælde af, du overvejer, om terapi er noget for dig/jer, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere. Vi modtager både opgaver fra privatpersoner, kommuner og institutioner. Vi tager alle forespørgsler alvorligt og vil forholde os til om det, du kontakter os omkring er en opgave, vi kan påtage os.