DK Psykologerne er et fællesskab

adminTerapi

DK Psykologerne er et fællesskab

DK Psykologerne er et fællesskab af primært psykologer

DK Psykologerne er et fællesskab af primært psykologer, men også andre faguddannnede fx psykiatere, antropologer, socialrådgivere, pædagoger .m.m, der har det fælles, at de for at være tilknyttede skal være forsknigsopdaterede og praksiskoblende ift. mentalisering. Fælles for os er, at vi brænder for mentalisering, psykiatri, psykotraumatologi, neuropsykologi, opkvalificering af det sociale og pædagogiske område, Vi arbejder primært ud fra en mentaliseringsbaseret tilgang og inddrager andre teoridannelser og tilgange, når det er relevant og empirisk funderet. Vi har erfaring på både børn-, unge- og voksenområdet (herunder arbejdet med familier).

En mentaliseringsbaseret tilgang

Vi finder stor mening i at have en mentaliseringsbaseret tilgang som afsæt i arbejdet med mennesker. Både i forhold til mennesker med særlige behov samt i almene sammenhænge (såsom i folkeskolen, daginstitutioner, og på arbejdspladser).

Vores erfaring og oplevelse er, at den mentaliseringsbaserede tilgang

Vores erfaring og oplevelse er, at den mentaliseringsbaserede tilgang samler professionelle med forskellige teoretiske og faglige baggrunde. At indføre og anvende en mentaliseringsbaseret tilgang er med til at sikre, at man giver de rette betingelser for den gruppe af mennesker, man arbejder med. Desuden kan tilgangen bidrage til forbedret arbejdsmiljø.

Vi varetager undervisning, supervision, udredning

Vi varetager undervisning, supervision, udredning (herundre forældrekompetenceundersøgelser), terapi og konsulentopgaver for både private, institutioner, kommuner, organisationer mv. Derudover arbejder vi med forskning og projekter til kvalificering af professionel praksis primært på det sociale område. Har du lyst til at vide mere eller overvejer du, om vi kan løse en opgave for dig, så er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere.